Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Okay transferin gözdesi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/05/2011 - 13:29 GMT+3

Bundesliga şampiyonu Borussia Dortmund ile Bayern Münih'in, Altay'da forma giyen genç futbolcu Okay Yokuşlu'yu takibe aldıkları öğrenildi. Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Altay Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Okay'a teklif var, kulüpler görüşüyor" dedi.

okay yokuşlu, altay, 2011

Görsel kaynağı: AA

1994 doğumlu olan futbolcunun Altay ile profesyonel anlaşma imzalaması ve 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giymesinin ardından uluslararası transfer piyasasında geleceği parlak yetenekler arasında gösterildiği ifade edildi.
Bayern Münih kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, kulübün futbolcu izleme menajerlerinden Wolfgang Dremmler, İzmir'e giderek futbolcuyu izledi ve yönetime olumlu rapor sundu. Kulüp yönetiminin de bonservis ücretinin yüksek olmaması durumunda futbolcuyu renklerine bağlamak istediği ifade edildi.
Bu sezon Bundesliga'da şampiyon olan Dortmund'un da genç futbolcuyu yakın takibe aldığı ve Almanya'da yapılan Avrupa 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası elemelerinde futbolcuyu izlettirdiği öğrenildi.
Öte yandan Okay'ın kendisini izlemeye gelen kulüp menajerlerinden haberi olduğu ve Avrupa'ya transfer olma konusuna da sıcak baktığı belirtildi.
"Okay'a teklif var"
Konuyla ilgili Eurosport.com Türkiye'ye değerlendirme yapan Altay Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak şunları söyledi: "Okay’la ilgili bir girişimler var. Kulüpler görüşüyor. Bizim için en güzeli, Bayern Münih ve Dortmund’un Okay'a talip olmasıdır. Hem Türk futbolu hem de bizim açımızdan çok önemli ve onur verici bir şey."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam