Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bu idman izlenme rekorları kırıyor…

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/01/2014 - 17:03 GMT+2

Belçika Ligi takımlarından Royal Antwerp'in üç futbolcusu Joren Dom, Derreck White ve Adrian Brovinas, şut çalışmasında kale önüne geçen iç çamaşırlı kızların kalçalarını hedef aldı.

idman

Görsel kaynağı: Eurosport

TAYTLA İDMANA ÇIKARTTILAR...
19 yaşındaki oyuncu, Dunfermline Athletic ile oynanan U-20 maçında rakibi Chris Kane’i önce yumruklayarak yere devirmiş, ardından da yerdeki rakibinin vücudunu ve kafasını defalarca tekmelemişti. Maçtan sonra rakip soyunma odasına giderek Kane ve arkadaşlarından özür dileyen Fraser, “o sırada kan beynime sıçradı” diyerek kendini savunmaya çalışmıştı. İskoç Futbol Federasyonu, Fraser’a 2 maç otomatik cezanın yanı sıra 7 maç da ek olmak üzere toplam 9 maç ceza vermişti.
MENAJERİ ÇILDIRTTI
Haftalarca takımından ayrı kaldıktan sonra antrenmanlarda büyük bir iştah göstermesi beklenen Gary Fraser’ın antrenman performansı beklenenin çok altında kalınca kulübün tepkisi oldukça sert oldu. Yaptığı sportmenlik dışı eylemin yanı sıra haftalarca oynayamamasından sonra oynayabileceği ilk maç öncesi çalışmalardaki isteksizliğiyle menajer Alan Archibald’ı çileden çıkaran Fraser’a unutulmaz bir ceza verildi. Fraser, antrenmana pembe tayt ve tütü olarak da bilinen balerinlere özgü etekle çıktı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam