Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ronaldinho coca cola

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/07/2012 - 12:43 GMT+3

Atletico Mineiro'ya imza atan Ronaldinho, tören sırasında farklı bir firmanın içeceği ile görüntülenince sponsorluktan oldu.

Ronaldinho

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Akşam Gazetesi'nin haberine göre kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan ve son olarak Brezilya'da Flamengo'dan Atletico Mineiro'ya transfer olan Ronaldinho Gaucho, Coca Cola ile 2014 yılına kadar sürmesi gereken sponsorluk sözleşmesini de kaybetti. Sambacının yıllık 742 bin 500 dolar zarar etmesine yol açan bu feshin sebebi ise sadece iki kutu kola.
Ronaldinho'nun Atletico Mineiro'ya imza attıktan sonra düzenlediği basın toplantısında önündeki masada iki kutu 'Pepsi' vardı. Arkadaki panoda da Pepsi'nin logosu bulunuyordu. Ronaldinho'nun Pepsi ile verdiği bu görüntü Brezilya basınına yansıyınca Coca Cola da anlaşma kuralları çiğnendiği için sözleşmeyi tek taraflı olarak bozdu.
Coca Cola'dan sözleşme feshi ile ilgili yapılan açıklamada, Ronaldinho'nun hataları şöyle sıralandı:
'Ronaldinho'nun Pepsi ile görüntü vermesinin sözleşmenin feshinde etken olduğu bir gerçek ama kesinlikle tek sebep değil. Ronaldinho'nun ismi son dönemlerde sadece negatif haberlerde yer alıyordu. Mevcut şartlarda Ronaldinho ile sponsorluk sözleşmemizi sürdürmemiz mümkün görünmüyordu.'
Ronaldinho, Avrupa'da tutunamayıp Brezilya'ya döndükten sonra sahada yavaş yavaş kendini yok etmeye başladı. Antrenmanlara çıkmadı ya da geceyi barlarda geçirdiği için idmana uykusuz çıktı. Bu nedenle bir diğer sponsoru olan 'Traffic'i de kaybetmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam