Brezilya Ligi - Deco doping testini geçemedi

Chelsea ve Barcelona'nın eski oyuncusu Deco'dan doping testi için alınan örnekte yasaklı madde bulundu.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Halihazırda Brezilya Ligi takımlarından Fluminense forması giyen, Chelsea ve Barcelona'nın eski oyuncusu Deco'dan alınan örnekte kullanımı yasaklı madde bulunduğu açıklandı.
Nisan ayında Boavista takımı ile oynanan maç sonrası doping testi için futbolcudan alınan örnekte performansı artırıcı maddelerin kullanımını gizleme amacıyla kullanılan Furosemide'ye rastlandı.
Konu ile ilgili O Globo Gazetesi'ne açıklamada bulunan futbolcunun sözcüsü Felleger Ahaz, "Deco uzun zamandı bir takım vitaminler kullanıyordu, bilmeden yanlış bir durumla karşılaşmış olabilir. Fakat Deco'nun şu anda önemsediği tek şey bir futbolcu olarak yıllardır sergilediği düzgün imajının zedelenmemesi, ceza almak değil" ifadelerini kullandı.
35 yaşındaki futbolcunun B testi sonuçları cuma günü açıklanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam