Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mesut Özil "Zidane değil"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/05/2011 - 13:19 GMT+3

İspanya'nın Real Madrid takımında oynayan Alman Milli Takımı’nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, kulübünden çok memnun olduğunu ve dünyanın en iyi oyuncularından biri olmak için Madrid'de kalmak istediğini söyledi. Özil, "Ben Zidane değilim' sözlerini de açıklamasına ekledi.

mesut ozil

Görsel kaynağı: EPA

Mesut, Alman spor dergisi Kicker'e verdiği röportajında, Real Madrid'de kendini çok iyi hissettiğini, takım arkadaşlarıyla gelecek sezon daha da güçlü olacaklarını söyledi.
Jose Mourinho’nun çok iyi bir insan olduğunu ve oyunculara arkadaş gibi davrandığını dile getiren Özil, Real Madrid’de olmaktan pişmanlık duymadığını belirterek, "Ben Zidane değilim, sadece iyi yolda ilerleyen genç bir oyuncuyum. Ama tabii ki, dünyanın en iyi oyuncularından biri olmak istiyorum, onun için buradayım. Kendimi geliştirmek ve şampiyon olmak istiyorum" dedi.
İspanya'da futbol kalitesinin Alman liginden daha yüksek bir düzeyde olduğunu, oyuncuların kendisini her zaman yeniden ispatlamak zorunda olduğunu vurgulayan Mesut, artık gittiği her yerde tanındığını ve çevresindekiler ile İspanyolca ve İngilizce konuştuğunu söyledi.
Alman Milli Takımı ile 2012 Avrupa Şampiyonası'nı da kazanmak istediklerini belirten Mesut, Dünya Şampiyonası'nda oynadıklarından daha iyi oynayabilecek kapasitede olduklarını ifade etti.
Mesut, milli futbolcu Nuri Şahin'in de Real Madrid'e geleceğinin hatırlatılması üzerine, "Bizi daha iyi yapacak kaliteli bir oyuncu" yanıtını verdi. Kendisinin her zaman sakin göründüğü yorumunun yapılması ve "Hiç sinirlendiğiniz de olur mu?" sorusuna, "Sadece yenilgilerden sonra" yanıtını erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam