Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Olay adam konuştu: "Hakeme söyledim"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/10/2013 - 08:50 GMT+3

Hoffenheim ile Leverkusen arasında oynanan karşılaşmada yaşanan skandalın baş aktörlerinden olan Stefan Kiessling karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Das Phantomtor von Stefan Kießling: Der Ball passiert zunächst das Außennetz.

Görsel kaynağı: Eurosport

Bundesliga'nın 8. haftasında Bayer Leverkusen ile Hoffenheim arasında oynanan karşılaşmada yaşanan gol skandalının yankıları sürüyor.
Karşılaşmanın 70. dakikasında yaptığı kafa vuruşu yırtık yan ağlardan kaleye giren Stefan Kiessling, maçın ardından hakemin golü geçerli saymasıyla ilgili konuştu.
Auta giden topu gördüğü halde hakeme söylemediği iddiaları hakkında konuşan yıldız golcü; "İlk anda topun içeri girmediğini düşündüm. Daha sonra arkadaşlarım bana doğru koşmaya başladı ve topu filelerde gördüm. Orada ne yapabilirim? Şaşırmıştım. Ayrıca hakeme de söyledim." ifadelerini kullandı.
Karşılaşmanın ardından konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan bir diğer isim olan Beyer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler ise; "Böyle bir golle kazandığımız için utanıyoruz. Fakat bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Kiessling'in de yoktu. Maçtan hemen sonra Stefan'a sorduğumda emin olmadığını söyledi. Bir sözüm de Hoffenheim yönetimine: Bu çok pahalı bir stadyum. Bütçenin bir kısmını da kale fileleri için harcamalısınız." dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam