Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Werder, Ekici'yi istiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/05/2011 - 10:13 GMT+3

Bundesliga’da sezonun sonu yaklaştıkça transfer haberlerinin de yoğunluğu artıyor. Son olarak, Nürnberg forması giyen Mehmet Ekici’nin Werder Bremen tarafından istendiği söyleniyor.

mehmet ekici

Görsel kaynağı: Eurosport

Bild’in haberine göre, geçtiğimiz yaz Real Madrid’e transfer olan Mesut Özil’in yerini bir türlü dolduramayan Werder Bremen, bu boşluğu Mehmet Ekici’yle kapatmak istiyor. Aslında Bayern Münih’in futbolcusu olan ve tecrübe kazanması için bu sezon Nürnberg’e kiralanan 21 yaşındaki Ekici, başarılı bir performans sergileyerek Werder Bremen teknik direktörü Klaus Allofs’un dikkatini çekmiş durumda. Bayern Münih’le olan sözleşmesi 2012 yılında sona erecek olan Mehmet Ekici’nin, takımdan bedelsiz ayrılmaması için bu sezonun sonunda satılabileceği söyleniyor. Bayern Münih’in yaklaşık 2,5 milyon avro karşılığında bu transfere izin verebileceği ve Mehmet Ekici’nin de Werder Bremen’de oynamaya sıcak baktığı ancak oyuncu hakkındaki son kararı da Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Jupp Heynckes’in vereceği öğrenildi.
Öte yandan, Nürnberg menajeri Martin Bader, konu hakkında “Werder Bremen’in Mehmet Ekici’yle ilgilenmesi beni şaşırtmaz” şeklinde konuşurken, Klaus Allofs ise yorum yapmaktan kaçındı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam