Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çiftçi iddialı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/12/2010 - 13:12 GMT+2

İngiltere’de Championship takımlarından Portsmouth’un formasını giyen Nadir Çiftçi, yeni yıla kadar oynayacakları maçlarda iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini söyledi.

nadir ciftci portsmouth 2010

Görsel kaynağı: Reuters

Kulübün resmi sitesine konuşan genç oyuncu, yeni yıla kadar oynayacakları beş maçtan toplayacakları puanlarla play-off oynayacak takımlar arasına adlarını yazdıracaklarına inandığını belirtti. Geçtiğimiz hafta Burnley ile oynamaları gereken maçın hava koşulları nedeniyle ertelenmesinin ardından, önümüzdeki hafta sonu Norwich City deplasmanına çıkacak olan Portsmouth, Championship’te 19 maçta topladığı 25 puanla 15. sırada yer alıyor. Ancak Portsmouth'la play-off'a gidecek ilk altı sıradaki takımlar ile arasında sadece yedi puan fark bulunuyor.
Kötü hava şartları yüzünden antrenman sahasında çalışamadıklarından şikayetçi olan 18 yaşındaki oyuncu, yine de yeni yılın ilk günü Watford’la yapacakları maça kadar bir ivme kazanacaklarına inandığını belirterek, “Şu anda bir gelişim gösteriyoruz ve taraftarlarımıza mümkün olduğunca güzel bir Noel yaşatmak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta maçımızın ertelenmiş olması bizi üzdü. Elverişsiz hava şartları nedeniyle birkaç gündür antrenmanlarımızı salonda yapmak zorunda kalıyoruz. Bu şekilde biraz dinlenmiş olduk ancak artık daha fazla çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.
Gurbetçi oyuncu, ayrıca gösterdiği gelişimi ardından Pompey’de takımın bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğun da altını çizerek, “Bu yaşta bu seviyeye gelmek benim için çok güzel. Takımda zaman zaman yer bulabiliyorum ve bundan büyük keyif alıyorum. Çok çalışmalısınız ki size şans geldiğinde antrenörünüze yapabileceklerinizin tamamını sergileyebilesiniz” ifadelerini kullandı.
Aynı zamanda Guus Hiddink’in yeni milli takım yapılanmasında da kendisine bir yer bulan Nadir Çiftçi’nin, bu sezon ligde oynadığı 13 maçta attığı bir gol ve lig kupasında görev aldığı 2 maçta bulduğu bir gol olmak üzere toplam 15 maçta iki golü bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam