Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Bu senin için oğlum"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/11/2011 - 16:10 GMT+2

Salı gecesi Keepmoat Stadyumu’nda oldukça duygu dolu anlar yaşandı. Oğlunun ölümünden yalnızca iki gün sonra Middlesbrough maçına çıkan ve takımının tek golünü kaydeden Doncaster’in forveti Billy Sharp, manşetleri süslüyor.

sharp, son

Görsel kaynağı: Eurosport

Doncaster Rovers'ın Middlesbrough ile Keepmoat Stadyumu'nda oynadığı maçta hüzün vardı.
Cumartesi günü henüz iki günlük oğlunun ölüm haberini alan Billy Sharp, bir zamanlar Galatasaray'ın da formasını giyen menajer Dean Saunders'a önceki gece oynamak istediğini söylemişti.
Mücadele öncesi iki takım futbolcularında da matem vardı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından hakem, unutulmaz maçın ilk düdüğünü çaldı.
Büyük kaybına rağmen takımıyla birlikte sahada yerini alan Sharp, dakikalar 14'ü gösterirken, Middlesbrough ağlarını sarstı. Ancak bu golde sevinç yoktu, bir nevi saygı duruşu vardı.
picture

doncaster, sharp, son

Görsel kaynağı: Reuters

Maçtan sonra Twitter'da "Hayatımın en önemli golünü benim küçük cesur oğlum Louie Jacob Sharp'a armağan ediyorum" diyecek olan 1986 doğumlu forvet, takımını öne geçiren sayıyı kaydedince formasını havaya kaldırdı. Tişörtünde yazan cümle yürekleri daha da burkmuştu: "Bu senin için oğlum."
Maç 3-1 Middlesbrough'nun üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmadan sonra Doncaster'in teknik patronu Saunders, "Billy Pazar gecesi beni aradı ve oynamak istediğini söyledi. Sahadaki yerini almak, oğlu ve çocuğu için gol atmak istediğini duyduğumda onu reddemezdim" şeklinde konuştu.
Eski Galatasaraylı, "İşte bu durum bazı adamlar için kulüp ve takım arkadaşlarına ne kadar önem verdiğini gösteren şeylerden biriydi" şeklinde sözlerini noktaladı.
Sharp acısına ortak olan iki camianın taraftarına da maç sonrası teşekkür etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam