Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Takımı Blackpool'un kaybedeceğini düşünen Jacob Murphy özür diledi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 30/12/2014 - 11:02 GMT+2

Championship takımlarından Blackpool forması giyen Jacob Murphy maç öncesi Snapchat'a yazdıklarından dolayı özür dilemek zorunda kaldı.

Blackpool's on-loan midfielder Jacob Murphy has apologised for a picture he sent using social media

Görsel kaynağı: PA Sport

Blackpool futbolcusu Jacob Murphy takımı Blackpool'un Rotherham ile yapacağı maç öncesi Snapchat adlı uygulamada takım arkadaşı Donervon Daniels ile birlikte yer aldığı fotoğrafa not olarak 'kaybetmeye gidiyoruz, yine' yazdı.
Resmi paylaştıktan sonra hem takipçileri hem de taraftarlar tarafından eleştirilerin hedefi olan 19 yaşındaki futbolcu kulübun resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada özür diledi.
Yaptığı şeyin profesyonellikten uzak ve aptalca bir şey olduğunu söyleyen Murphy "Başta teknik direktörüm olmak üzere takım arkadaşlarım, taraftarlar ve kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum. Blackpool'u seviyorum. Yaptığım şey kötü. Ancak bundan sonraki hedefim hem teknik direktör hem de taraftarların güvenini kazanmak için daha çok çalışmak ve takımı üst sıralara taşımak olacak. Fotoğrafta yanımda olan arkdaşımdan da özür diliyorum. Onun bu konuda bir bilgisi yoktu" dedi.
Blackpool teknik direktörü Lee Clark ise hayal kırıklığına uğradığını belirterek "Bu konuda bir karara varmadan önce olayı her yönüyle araştıracağız" dedi.
Murphy'nin 90 dakika sahada kaldığı Blackpool-Rotherham karşılaşması ise 1-1 sona erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam