Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Leeds United'tan taraftarına müthiş teklif

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/04/2016 - 21:32 GMT+3

Uzun yıllardır Premier Lig'e hasret kalan Leed United, önümüzdeki sezonun kombine satışları için ilginç bir uygulamaya gitti.

leeds united

Görsel kaynağı: Eurosport

Premier Lig'in bir alt ligi olan Championship ekiplerinden Leeds United, önümüzdeki sezonun kombine kart satışları için iddialı bir yönteme başvurdu.
3 sezondur kart ücretlerine zam yapmayan Leeds yönetimi, eğer önümüzdeki sezon playoff potasına (ilk 6 sıra) giremezlerse kart ücretinin %25'ini iade edeceğini açıkladı. Eğer kart satışları Haziran sonuna kadar 15.000'i aşarsa, iadenin oranı %50'ye çıkartılacak.
Bu uygulamayla beraber önümüzdeki sezon Premier Lig'e çıkmaya olan inançlarını gösterdiklerini söyleyen yöneticiler, bu sezon yaşanan kötü günleri de unutturmak istiyor. Leeds United bitime 4 hafta kala Championship'te playoff potasının 15 puan arkasında 12. sırada bulunuyor.
En ucuz bilet 69 sterlin
3 sezondur biletlere zam yapmayan İngiliz temsilcisinden en ucuz biletin fiyatı 69 sterlin. Ancak bu fiyat 11 yaşın altındaki taraftarlar için geçerli. Yetişkinler için en ucuz biletin fiyatı 398 sterlin.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam