Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cahill 14 yıl sonra yuvasına döndü

Eurosport Türkiye

Güncellendi 30/01/2018 - 13:19 GMT+3

38 yaşındaki futbolcu, eski kulübü Milwall ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

File photo dated 19-07-2012 of Tim Cahill.

Görsel kaynağı: PA Sport

Avustralya'nın sembol futbolcularından Tim Cahill, ismini futbol dünyasına ilk kez duyurduğu takım olan Milwall'a 14 yıl sonra geri döndü.
İngiltere Championship Ligi'nin 15. sırasında yer alan Milwall, 38 yaşındaki eski oyuncusuyla sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığını duyurdu.
1997 ile 2004 yılları arasında forma giydiği kulübüne geri döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren Cahill, "Benim için her şeyin başladığı yere geri döndüğüm için oldukça duyguluyum. Milwall bana futbolun ne demek olduğunu öğreten kulüptü. Eğer bir gün İngiltere'ye dönersem, evim kabul ettiğim Milwall'a döneceğimi söylüyordum ve bunu gerçeğe dönüştürmek muhteşem bir duygu." diye konuştu.
2004 yılında Milwall'dan ayrılarak Everton'a transfer olan Tim Cahill, 2012 yılına kadar formasını giydiği Merseyside kulübünde yıldızını parlatmıştı. Daha sonra kariyerini MLS ve Çin Süper Ligi'nde devam ettiren veteran futbolcu, son olarak ülkesinin Melbourne City takımında oynamıştı.
Avustralya Milli Takımı ile 104 maça çıkan Cahill'in, bu yaz Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda mücadele etmesi bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam