Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Frank Lampard'ın menajerlik kariyeri galibiyetle başladı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 04/08/2018 - 10:18 GMT+3

Eski milli futbolcunun ilk menajerlik deneyimini yaşadığı Derby County, deplasmanda Reading'i duraklama dakikalarında bulduğu golle mağlup etti.

Frank Lampard, Derby County

Görsel kaynağı: Getty Images

Geçtiğimiz yıl aktif futbolculuk kariyerine nokta koyan ve bu sezonun başında Championship ekiplerinden Derby County'nin başına geçen Frank Lampard, menajerlik serüveninin ilk resmi maçından galibiyetle ayrıldı.
Championship'te yeni sezonun açılış maçında Reading'e konuk olan Derby County, rakibini 2-1 mağlup etti. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede gol perdesini 52. dakikada ev sahibi ekip adına Jon Bödvarsson açarken, 60. dakikada Mason Mount skora eşitliği getirdi.
Lampard'ın ekibine galibiyeti getiren gol ise 90+4. dakikada Tom Lawrence'tan geldi ve bu sonuçla Derby County yeni sezona 3 puanla başladı.
Futbolculuk kariyerinde West Ham United, Chelsea, New York City ve Manchester City takımlarında top koşturan Frank Lampard, İngiltere Milli Takımı'yla da 106 maça çıkmıştı. 40 yaşındaki teknik adamın Derby County ile üç yıllık sözleşmesi bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam