Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

2013 Konfederasyon Kupası -Brezilya-İspanya karşı karşıya

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/06/2013 - 09:44 GMT+3

Brezilya'da düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası, Brezilya-İspanya finaliyle sahibini bulacak. Başlama vuruşu bu gece 01:00'de.

The Brazil players line up for the national anthems prior to the FIFA Confederations Cup Brazil 2013 Group A match between Brazil and Mexico at Castelao on June 19, 2013 in Fortaleza, Brazi

Görsel kaynağı: Getty Images

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki final karşılaşması, bu gece saat 01.00'de başlayacak. Maracana Stadı'ndaki finali Hollandalı hakem Bjorn Kuipers yönetecek.
Ev sahibi Brezilya, kupada oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak, finale çıktı. Oynadığı 3 grup maçını kazanan İspanya ise yarı finalde İtalya ile golsüz berabere kaldı. İspanyollar, rakiplerini penaltı atışları sonunda 7-6 mağlup ederek, finale adını yazdırdı.
Bu arada BrezilyaFIFA Konfederasyonlar Kupası'nı daha önce 3 kez kazandı. Son 2 organizasyonda şampiyonluğa ulaşan "Sambacılar", üst üste üçüncü kez kupanın sahibi olmayı hedefliyor.
İspanyolların ise FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda henüz şampiyonluğu bulunmuyor.
Üçüncülük maçı
FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda üçüncülük maçında ise yarı finalde kaybeden Uruguay ile İtalya karşılaşacak.
Salvador kentindeki Fonte Nova Arena'da yarın 19.00'da oynanacak karşılaşmayı, Cezayirli hakem Djamel Haimoudi yönetecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam