Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Copa America: Kolombiya 1-0 Brezilya

Eurosport Türkiye

Güncellendi 18/06/2015 - 08:03 GMT+3

Copa America C Grubu ikinci maçlarında Brezilya ile karşılaşan Kolombiya, sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Kolombiya 1-0 Brezilya

Görsel kaynağı: Eurosport

Şili'de gerçekleştirilen Copa America 2015, C Grubu mücadeleleriyle devam ediyor. Grupta 2. maçlara gelinirken Brezilya ile karşılaşan Kolombiya, sahadan 1-0 galip ayrılarak hayati bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Brezilya'da düzenlenen son Dünya Kupası'nda oldukça flaş başarılara imza atan Kolombiya, Copa America'daki ilk maçında Venezuela'ya 1-0 mağlup olarak sürpriz bir sonuç almıştı.
Monumental D. Arellano Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye saatiyle 03.00'te başlayan karşılaşmada Kolombiya'ya galibiyeti getiren golü 36. dakikada Jeison Murillo kaydetti.
Saha içi karıştı
Öte yandan karşılaşmanın son dakikasında sahada futbolcular arasında bir arbede yaşanırken, Brezilya'dan Neymar, Kolombiya'dan da Carlos Bacca hakem tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.
Kolombiya 1-0 Brezilya
Bu sonuçla Kolombiya gruptaki ilk puanını aldı ve maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti. Halihazırda 3 puanı bulunan Brezilya ise maç fazlasıyla 2. sıraya geriledi. C Grubu'nun bir diğer mücadelesi olan Peru - Venezuela karşılaşması 19 Haziran'da Türkiye saatiyle 02.30'da oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam