Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Copa America'da ilk sürpriz Uruguay'dan

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/06/2016 - 09:43 GMT+3

100. yılını kutlayan Copa America'nın en büyük şampiyonluk favorilerinden Uruguay, gruptaki ikinci maçını da kaybederek turnuva erken veda etti: 1-0

La détresse d'Edinson Cavani après l'élimination de l'Uruguay

Görsel kaynağı: AFP

Güney Amerika'da Uruguay şoku yaşanıyor. Kıtanın en büyük kupasında 15 şampiyonluğu bulunan Tabarez'in öğrencileri C Grubu'nda oynadığı ikinci maçı da kaybedince turnuvaya grup aşamasında veda etti.
İlk maçında Meksika'ya kaybeden Uruguay, Venezuela karşısında 36. dakikada Alejandro Guerra'nın golüyle geriye düştü. Salomon Rondon'ın yaklaşık 45 metreden vurduğu top Uruguay kalecisi Muslera'yı aştı ve direkten dönerek Guerra'nın önüne düştü. Fırsatı değerlendiren orta saha oyuncusu topu ağlara yollayarak takımını öne geçirdi ve maçın skorunu tayin etti.
Cavani ve Suarez gibi yıldızlarıyla şok bir şekilde turnuvaya veda eden Uruguay iki maç sonunda 0 puanda kalırken, iki maçta 6 puan almayı başaran Venezuella çeyrek final çıkmayı garantiledi. Gruptaki son maçlarda 6 puanlı Meksika ve Venezuela liderlik mücadelesi verecek.
Meksika zorlanmadı
C Grubu'ndaki diğer maçta Meksika-Jamaika mücadelesi vardı. 83.260 seyirci önünde 18. dakikada Chicharito, 81.dakikada Oribe Peralta ile golleri bulan Meksika ikinci maçlar sonunda puanını 6'ya çıkardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam