Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cristiano Ronaldo ile Zlatan Ibrahimovic'in düellosunu izleyin

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/11/2013 - 17:54 GMT+2

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off'larında Portekiz ile İsveç arasında oynanan karşılaşma Ronaldo ile Ibrahimovic'in düellosuna sahne oldu.

Superstars unter sich: Cristiano Ronaldo (l.) und Zlatan Ibrahimovic

Görsel kaynağı: Eurosport

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off mücadelesi, müthiş bir düelloya sahne oldu. Cristiano Ronaldo'lu Portekiz Milli Takımı, İsveçli Zlatan Ibrahimovic öderliğindeki İsveç 'i 3-2 mağlup ederek, Brezilya biletini aldı.
Evinde oynadığı ilk maçı 1-0 kazanan Portekiz'in, deplasmanda attığı 3 golü de Cristiano Ronaldo kaydetti. Ibrahimovic'in 1'i frikikten olmak üsere 2 golü ise İsveç'e Dünya Kupası'na katılım hakkı kazanmak için yeterli olmadı.
Karşılaşma öncesi Ronaldo vs Ibrahimovic başlıklarıyla görülen maç, başlıkların hakkını vererek iyi yıldız oyuncunun kapışmasına sahne oldu. İki oyuncunun özellikle maçın ikinci yarısında gösterdiği performans adeta bir gol düellosuna dönüştü.
Ronaldo'nun takımı 2-1 gerideyken attığı golle bir anda maçı çevirmesi yıldız oyuncunun Dünya Kupası'na gitmek için ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Ibrahimovic ise harika bir oyun ortaya koyarken, maç sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam