Dünya Kupası Elemeleri - Reto Ziegler İsviçre'yi karıştırdı

İsviçre Milli Takımı’nda forma giyen Fenerbahçeli futbolcu Reto Ziegler, yaptığı açıklamalarla İsviçre basınına damgasını vurdu.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

2011 sonbaharında ülkesinin Galler ile yaptığı maçta kırmızı kart gördükten sonra yaklaşık bir buçuk yıldır ilk 11’deki formasını Ricardo Rodriguez’e kaptıran Reto Ziegler açıklamalarda bulundu.Radio Energy’ye golsüz biten Güney Kıbrıs maçının ardından açıklamalarda bulunan Ziegler, “Dışarıdan bakıldığında saha içindeki oyuncuların hazır olmadığını görebilirsiniz. Bu maçın ne anlama geldiğini bilmiyorlardı. Bu bir utanç” dedi.
Mücadelede yedek kulübesinde yer alan Ziegler, “Kenarlarda çok boş alan buluyoruz. Daha fazla önde oynamalıyız. Ben de oynamak istiyorum. Oynayarak bu anlattığım şeyleri daha iyi gösterebilirim” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam