Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ingiltere milli ferdinand

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/10/2012 - 13:17 GMT+3

İngiltere’nin Dünya Kupası Elemeleri’nde gelecek hafta oynayacağı maçlar için aday kadrosu açıklandı. Fraser Forster ve Ryan Shawcross dikkat çeken iki isim.

2012 Euro Angleterre John Terry Rio Ferdinand

Görsel kaynağı: AFP

Dün müthiş bir maç çıkaran file bekçisi Joe Hart’ın yedeği olarak Celtic’in kalecisi Fraser Forster kariyerinde ilk kez Ada ekibinin kadrosuna çağırıldı. Ryan Shawcross ise iki buçuk yıl önce ilk kez milli takıma çağırılmış ancak forma giyememişti. Stoke’un savunma oyuncusu, Mart 2010’da oynanan Mısır maçında yedek soyunmuştu.
Uzun bir süredir milli takım formasına hasret kalan Rio Ferdinand ise yine milli takıma çağırılmadı. John Terry’nin İngiltere formasını bırakmasına rağmen Ferdinand’ın yerine Shawcross aday kadroya dahil edildi.
Roy Hodgson’ın dün Arsenal – Olimpiakos maçını izlemeye giderken metroda Rio Ferdinand’ın alınmayacağını söylemesi de Ada basınında yankı bulmuştu.
İşte İngiltere’nin kadrosu:
Kaleci: Fraser Forster, Joe Hart, John Ruddy.
Savunma: Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Glen Johnson, Joleon Lescott, Ryan Shawcross, Kyle Walker.
Orta Saha: Michael Carrick, Tom Cleverley, Steven Gerrard, Adam Johnson, Aaron Lennon, Frank Lampard, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott.
Hücum: Andy Carroll, Jermain Defoe, Wayne Rooney, Daniel Welbeck.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam