Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Louis Van Gaal'in akıl oyunları

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/10/2013 - 22:00 GMT+3

Hollanda Teknik Direktör'nün, "Grubu Romanya ikinci bitirir" sözlerine Ronald De Boer'dan çarpıcı yorum: "Bunlar Van Gaal'in akıl oyunları."

Ronald de Boer

Görsel kaynağı: Reuters

Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal'in Türkiye maçı önce yaptığı açıklamalar epey ses getirmişti. Gruptan Romanya'nın ikinci çıkacağını söyleyen Van Gaal, buna sebep olarak da Türkiye'yi yenecek olmalarını göstermişti.
Ajax Genç Takımı'nda yardımcı antrenörlük yapan Ronald De Boer konuya farklı bir açıdan yaklaştı. NTV Spor'un sorularını yanıtlayan De Boer, tecrübeli teknik adamın sözlerini 'akıl oyunları" olarak nitelerken, Van Gaal'in aslında Türkiye'ye büyük saygı duyduğunu ifade etti.
Maçı da değerlendiren De Boer, "Robben’in formu çok yüksek. Türkiye maçında kilit oyuncu Robben olacaktır" diye konuştu. Sneijder’in formsuzluğuyla ilgili soruya ise. "Sneijder sakatlıklardan çıktı ve hala kendini bulamadı. Galataasaray ile Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir organizasyonda mücadele ediyor. Elbette sezon içinde formu yükselecektir" cevabını verdi.
Son olarak Şükrü Saracoğlu'nun atmosferinden de bahseden De Boer, "Ben daha önce burada oynadım. Taraftarlar burada müthiş bir atmosfer sağlıyor. Bazı oyuncular bu baskıyı kaldıramayabilir, ama Hollanda çok iyi takım oyunu oynayabilen bir ekip" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam