Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig'de oynayan yabancı futbolcular sahadaydı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/10/2013 - 16:42 GMT+3

Süper Lig'de forma giyen yabancı futbolcular, ülkeleri adına dün akşam ter döktüler.

Helder Postiga Portugal Michal Kadlec Tjeckien EM 2012 Kvartsfinal

Görsel kaynağı: Imago

Süper Lig'de forma giyen yabancı futbolcular, dün akşam ülkeleri adına ter döktüler. Bugün de Afrika elemelerinde yine Türkiye Süper Lig'inde oynayan önemli isimler sahne alacak.
Avrupa elemelerinde Türkiye'ye karşı forma giyen Kuyt ve Sneijder, ülkeleri adına başarılı bir sonuç aldı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın iki yıldızı Sneijder'in attığı golde ortak çalıştı. Kuyt golün asistini yapan isim oldu.
Portekiz'de oynayıp oynamayacağı merakla beklenen Bruma, Ronaldo'nun cezasıyla birlikte A takıma davet edilmişti. Dünya Kupası'na katılabilmek için baraj maçı oynayacak olan Portekiz'de sadece Almeida oynadı. Golcü oyuncu karşılaşmanın 58. dakikasında oyuna girdi. Meireles ve Alves, sakatlıkları olayısıyla kadroda yer almadı. Alves kadroya çağrılmamış, Meireles ise doktor raporları doğrultusunda Türkiye'ye ger dönmüştü.
İsveç'in Almanya'ya 5-3 mağlup olduğu karşılaşmada Kasımpaşa'nın kalecisi Isaksson görev yapmadı. Sakatlığı yüzünden yedek bekleyen Isaksson bu zorlu karşılaşmada kaleye geçmedi. Gençlerbirliği forması giyen Jimmy Durmaz da karlılaşmanın 72. dakikasında oyuna girdi.
Avusturya'nın Faroe Adaları'nı 3-0 yendiği karşılaşmada Beşiktaşlı Veli Kavlak, 90 dakika sahada kaldı. Romanya'nın Estonya'yı 2-0'la geçtiği mücadelede ise Gençlerbirliği'nin hücum oyuncusu Bogdan Stancu 45 dakika forma giydi.
Fenerbahçe'de son dönemlerde forma şansı bulamayan Kadlec, Çek Cumhuriyeti'nin Bulgaristan'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçta sahadaydı. Karşılaşmanın tümünde oynayan Kadlec, vasat bir performans sergiledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam