Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

turkiye estonya canli izle

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/09/2012 - 13:18 GMT+3

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’ndaki ikinci maçında bugün Estonya ile karşılaşacak. 21.00'da başlayacak karşılaşmayı Eurosport.com Türkiye’den canlı olarak takip edebilirsiniz.

türkiye, hollanda, arda, umut, hamit

Görsel kaynağı: AA

Türkiye
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde eleme grubuna, Hollanda karşısında deplasmanda aldığı 2-0'lık mağlubiyetle başlayan ay-yıldızlılar, Estonya önünde iç saha mücadelesinde 3 puanı hedefliyor.
Estonya maçı öncesinde konuşan Abdullah Avcı, “Geçen yıl play-off oynamış bir takım. Fizik kalitesi yerinde. Özellikle bu akşam bizim için son derece önemli olan bir maça çıkacağız. Çıkış halinde olan ve saygı duyduğumuz Estonya’ya karşı ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” demişti.
Selçuk İnan’ı oynatmadığı için eleştirilerin adresi olan Avcı, başarılı orta sahanın zamanı gelince oynayacağını söyledi.
Estonya
Estonya, eleme maçlarına 2-0’lık Romanya yenilgisiyle başladı. Maç öncesinde konuşan teknik direktör Tarmo Rüütli, Türkiye’nin çok güçlü olduğunu söyledi.
Rüütli, “İki takımın da henüz puanı yok. Yine iki takım da çok zor birer maç oynadı. Biz ilk maçımızda Romanya'ya kaybettik ancak kendi evimizde bu sonucu aldık. Türkiye ise Hollanda'ya karşı deplasmanda yenildi. Bu akşamki maç bizim açımızdan kolay olmayacak. Karşılaşmayı kolay hale getirmek için elimizden geleni yapmak zorundayız. İlk maçta defansta büyük hatalar yaptık ve bugün bunu tekrarlamamak için savunmada daha koordineli olmalı ve güçlü durmalıyız. Türkiye'nin Hollanda ile yaptığı maçı izledik. Ona göre de çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Türkiye karşısında iyi bir sonuç almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.
Bunları biliyor musunuz?
-A Milli Futbol Takımı, 89 yıllık tarihinde Estonya ile 7. kez karşılaşacak.
-Türkiye, oynanan 2'si resmi, 4'ü özel maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, rakibine hiç mağlup olmadı. Bu karşılaşmalarda Türkiye’nin attığı 12 gole karşılık, kalemizde 4 gol gördük.
-Türkiye’nin Estonya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı karşılaşma, 2012 yılında sahamızda yapacağımız ilk resmi maç olma özelliğini taşıyor.Muhtemel 11’ler
Türkiye: Tolga, Hamit, Ömer, Semih, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre (Selçuk), Arda, Sercan, Burak, Umut.
Estonya: Sergei Pareiko, Igor Morozov, Ragnar Klavan, Enar Jaager, Aleksandr Dmitrijev, Sander Puri, Martin Vunk, Konstantin Vassiljev, Taijo Teniste, Andres Oper, Henrik Ojamaa
Polonya Futbol Federasyonu'ndan Marcin Borski'nin yöneteceği karşılaşmada, Borski'nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Pawel Gil olacak.
Zorlu maçı 20.30’dan itibaren Eurosport.com Türkiye’den canlı olarak takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam