Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fatih Terim Türkiye'nin kaç yıl başında? İşte Fatih Terim'in sözleşmesi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/10/2013 - 09:50 GMT+3

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, skor ne olursa olsun Hollanda maçı sonrasında Fatih Terim ile masaya oturup, 3+1 yıllık yeni sözleşme imzalamak istiyor.

fatih terim

Görsel kaynağı: Eurosport

Fatih Terim'in Türkiye ile ne zaman sözleşme imzalayacağı belli oldu. Fatih Terim 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. İşte Fatih Terim'in milli takım sözleşmesi...
Milli Takım, Estonya deplasmanında aldığı 2-0'lık kritik galibiyetle büyük moral buldu ve gözünü Salı günü oynayacağı Hollanda maçına çevirdi. Maç sonrası TFF heyetini getiren uçak İstanbul'a dönerken, ay-yıldızlı oyuncuların uçağı da hemen arkasından kalktı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, özel işleri nedeniyle yurda dönmezken havalimanında Fatih Terim ile kısa bir süre sohbet edip, "Hocam bize büyük keyif yaşattınız. İnşallah Brezilya'ya da gideceğiz" dedi. TFF Başkanı'nın, Hollanda maçı sonrası da Fatih Terim ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı öğrenildi.
SPEKÜLASYONLAR ÖNLENECEK
Yıldırım Demirören, salı günü skor ne olursa olsun, Fatih Terim'e, yeniden masaya oturmayı teklif edecek. Demirören, A Milli Takım play-off'a kalırsa, sözleşme konusunu bu maçlar öncesinde halletmek için de ısrarcı olacak. Demirören'in play-off sonrası çeşitli spekülasyonları önleme adına da böyle bir hamleyi düşündüğü belirtildi.
G.SARAY'DAKİ EKİP KADROYA DAHİL OLACAK
Fatih Terim'in ekibinde, Galatasaray'daki yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın da olacağı belirtildi. Davala ve Şaş'ın, A Milli Takım bünyesinde ya da başka bir görevde olup olmayacağına ise Terim karar verecek. Demirören'in, Terim ve istediği ekibe 3+1 yıllık sözleşme teklif edeceği belirtildi.
FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?
Fatih Terim, Estonya maçı öncesi basın toplantısında 'sözleşme' sinyalini vermişti. Terim "24 kişilik kadronun yanı sıra hazırda bekleyecek 4 kişiyi de aday kadro ile açıklamayı planlıyordum. Ancak bu uygulamayı daha sonraki turnuvalarda başlatmak üzere erteledim" diyerek, Mayıs sonrasında da Milli Takım'da olacağına işaret etmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam