Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Senegal forveti Sow Drogba'lı Fildişi'ne meydan okudu!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/10/2013 - 12:36 GMT+3

Senegal forveti, Drogba ve arkadaşlarına mesaj gönderdi: “Fildişi’nden korkmuyoruz. Geçen sene yendiler ama bu kez hazırız ve biz kazanacağız"

Moussa Sow'un Elazığspor maçındaki gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

Dünya Kupası elemeleri play off mücadelesinde yarın Fildişi Sahili ile Abidjan’daki Felix Houphouet-Boigny Stadı’nda karşılaşacak olan Senegal, güçlü rakibinin karşısına iddialı çıkıyor. Senegal’in bu karşılaşmada kendisinden çok şeyler beklediği Fenerbahçe forveti Moussa Sow zorlu mücadele öncesinde yaptığı açıklamada rakibe gözdağı verdi.
İki maçlık seride turu geçen tarafın Dünya Kupası biletini alacağı eşleşmenin öncesinde açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki oyuncu, “Drogba, Toure ve Gervinho gibi yıldız isimlere sahip çok güçlü bir takımla karşılaşacağız. Fildişi Sahili’ne büyük saygı duyuyoruz. Ancak biz de Senegaliz. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde forma giyen birçok önemli isme sahibiz. Takımda tüm futbolcular bu maça konsantre olduk ve hepimizin keyfi yerinde. Geçen sene bizi yenmişlerdi ancak bu kez aynısı olmayacak ve biz kazanacağız” dedi.
FIFA alarmda
Öte yandan FIFA, Fildişi Sahili-Senegal mücadelesini yüksek güvenlikli maç kategorisine dahil etti ve yetkilileri alarma geçirdi. İki takım arasında geçtiğimiz yıl Dakar’da oynanan maçta ev sahibi ekibin taraftarları olaylar çıkarmış, sahaya taş yağdırarak karşılaşmanın tatil edilmesine yol açmış ve bunun üzerine Senegal’e 1 yıllık saha kapatma cezası verilmişti. Bu yüzden Senegal, Fildişi Sahili ile 16 Kasım’daki rövanş karşılaşmasını kendi stadında değil, Fas’ın Casablanca kentinde oynayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam