Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dunga, Coutinho'yu bu kez aldı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 03/03/2016 - 21:58 GMT+2

Brezilya Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası elemelerindeki ilk 4 maçında oynamayan Liverpool'lu Philippe Coutinho, Uruguay ve Paraguay maçlarının kadrosuna alındı.

Philippe Coutinho (l.) und Bacary Sagna (r.)

Görsel kaynağı: AFP

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, 2018 Dünya Kupası elemelerinde Uruguay ve Paraguay ile oynayacakları maçların kadrosunu açıkladı. Kariyerini Liverpool'da sürdüren Philippe Coutinho gruptaki ilk dört maçta kadroda yoktu. Ancak Dunga bu kez hem Coutinho'yu hem de fazla şans vermediği Kaka'yı kadroya aldı. Dunga, Çin'e transfer olan Renato Augusto ve Gil'i de davet etti. 26 Aralık'taki Uruguay maçı Zika virüsü salgının merkezi Recife'de, 29 Mart'taki Paraguay karşılaşması ise deplasmanda Asuncion'da oynanacak. Elemelerde ilk 4 maçta 10 puanla üçüncü olan Brezilya'nın kadrosu şöyle:
Kaleciler: Alisson (Internacional), Diego Alves (Valencia), Marcelo Grohe (Gremio).
Defans: Miranda (Inter), David Luiz (Paris Saint-Germain), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Gil (Shandong Luneng), Danilo (Real Madrid), Dani Alves (Barcelona), Filipe Luis (Atletico Madrid), Alex Sandro (Juventus).
Orta saha: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Renato Augusto (Beijing Guoan), Philippe Coutinho (Liverpool), Lucas Lima (Santos), Kaka (Orlando City), Willian (Chelsea), Oscar (Chelsea).
Forvet: Douglas Costa (Bayern Münih), Neymar (Barcelona), Hulk (Zenit), Ricardo Oliveira (Santos).
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam