Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fatih Terim Estonya maçı öncesi ednişeli

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/10/2013 - 20:25 GMT+3

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ortaya çıkan tablo yüzünden oldukça tedirgin.

Nicht länger Trainer von Galatasaray: Fatih Terim

Görsel kaynağı: SID

A Milli Takım'ın kader maçları öncesi Fatih Terim'in endişeleri arttı. Gözü Estonya maçında sahada aklı da Macaristan-Hollanda karşılaşmasında olacak olan Terim, sakatlıklar ve formsuzluklar yüzünden oldukça tedirgin.
Juventus ile Galatasaray'ın oynadığı maçta sakatlanan Semih, buna rağmen aday kadroya çağrılmıştı. Genç defans oyuncusu Akhisar Belediyespor deplasmanına götürülmemişti. Buna rağmen hala kadroda olan Semih, sakatlığı dolayısıyla Terim'i düşündürüyor.
Bir diğer sakatlık şoku yaşayan isim de Nuri Şahin oldu. Borussia Dortmund'un dün oynadığı M'Gladbach maçında sakatlanan Nuri Şahin, üç hafta sahalardan uzak kalacak. Bunun ardından aday kadrodan çıkartılan Nuri de Estonya ve Hollanda maçlarında forma giyemeyecek.
Fatih Terim'i endişelendiren bir diğer durum da golcü futbolcuların formsuzluğu ve formda olmalarına rağmen ilk 11'de oynamamaları. Mevlüt Erdinç'in sakatlığı yüzünden kadroda yer almaması, Burak Yılmaz'ın formsuzluğu da Fatih Terim'i düşündürüyor. Gollerine devam etmesine rağmen ilk 11'de şans bulamayan Umut Bulut, Terim'in tutunacağı dallardan biri olarak göze çarpıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam