Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kuyt ve Sneijder'den Hollanda mesajı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/10/2013 - 00:54 GMT+3

A Milli Takımımız için de büyük önem taşıyan hatta kader maçı sayılan Macaristan-Hollanda maçı öncesi iki tanıdık isim konuştu.

Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar, Dirk Kuyt

Görsel kaynağı: Reuters

2014 Dünya Kupası eleme maçlarında önce Macaristan ardından da Türkiye ile oynayacak olan Hollanda'da gözler Sneijder ve Kuyt'ta olacak. Portakallar gruptan çıkmayı ve Dünya Kupası'na katılmayı garantilese de oynanmamış 2 maça büyük önem veriyorlar. Hollanda ve Macaristan basını da Kuyt ve Sneijder'in üzerinde duruyor.
Portakallar’ın deneyimli ismi Fenerbahçeli Kuyt, “Türkiye Dünya Kupası’na gidebilmek için varını yoğunu ortaya koyacak. Benim de pek çok takım arkadaşım bu iki maç için milli takıma çağrıldılar. Play- offlara kalabilmek için her şeylerini vereceklerini biliyorum” dedi.
Galatasaraylı Wesley Sneijder de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kuyt ile aynı fikirde olduğunu belirten sarı kırmızılı takımın yıldızı,”Benim için çok hoş bir karşılaşma olacak. Bizim için en üst seviyede bitirmek, onlar içinse play off’a katılmak açısından önemli olacak” diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam