Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

2014 yılında Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası bilet fiyatları yayınlandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/10/2013 - 17:20 GMT+3

2014 yılında Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası bilet fiyatlarına göre taraftarlar bir grup maçı için ortalama 66 avro ücret ödemek zorunda.

dünya kupası

Görsel kaynağı: Eurosport

2014'te Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası biletlerinin satışına Ekim ayının ilk günlerinde başlandı. FIFA'dan gelen haberlere göre Dünya Kupası maçlarına ilgi oldukça fazlA. İlk etapta bilet talebinin %70'inin ev sahibi ülkeden geldiği kaydedildi. FIFA ayrıca talepleri değerlendirip 5 Kasım’da açıklamasını yapacak. İkinci tur bilet satışları ise 8 Aralık’tan sonra başlayacak.
Sportune sitesi, bir taraftarın Dünya Kupası karşılaşmasını stattan izlemesi için katlanması gereken bilet maliyetlerini değerlendirdi. Bu rapora göre Dünya Kupası gruplarında bir maç izleyebilmek için taraftarlar kişi başına ortalama 66 avroluk bir ücret ödemek zorunda.
Analize göre; futbol taraftarı bir çeyrek final karşılaşması için en az 120 en fazla 241 avro, yarı final karşılaşması için ise en az 200 avro, en fazla 483 avro verecek. Üçüncülük maçında ise çeyrek final karşılaşmaları fiyat tarifesi uygulanacak.
13 Haziran 2014 tarihinde oynanacak final karşılaşmasında ise en ucuz bilet 322 avro olurken; bilet fiyatları birinci kategorilerde 725 avroya kadar çıkıyor. Karşılaşmalarda bilet fiyatları uluslararası seyircilerde üç, yerel seyircilerde dört kategoriye ayrılıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam