Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

2014 Dünya Kupası oyuncu performanslarına göre en iyi 11 belli oldu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/06/2014 - 16:36 GMT+3

Eurosport ofisleri, Dünya Kupası ilk maçları sonrası en iyi 11'i seçti.

Robben und van Persie | Pirlo

Görsel kaynağı: Getty Images

Continental'in katkılarıyla
Kalede Kosta Rika’nın başarılı file bekçisi Navas bulunuyor. Navas 2014 Dünya Kupası D Grubu ilk maçında Uruguay karşısında forma giydi ve Kosta Rika’nın 3-1’ lik galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.
Sağ bekte Fildişili Aurier yer buldu. Fildişi’ nin Japonya’yı 2-1 yendiği maçta iyi bir performans gösteren Aurier bu zamana kadar 9 milli maçta forma şansı buldu.
Defansta ikili olarak Varane ve Cameron yer alıyor. Cameron, ABD’nin Gana’yı 2-1 le yendiği maçta başarılı bir performans sergilerdi ve sağ stoper olarak kadroda kendine yer buldu. Varane, Fransa -Hondras maçında gösterdiği kusursuz performansla kadrodaki bir diğer stoper.
Sol bekte Hollanda’nın başarılı savunmacısı Daley Blind yer alıyor. Blind Hollanda’nın İspanya’yı 5-1 yendiği maçta fark yarattı ve haftanın 11’ine girmeye hak kazandı.
Eurosport 11'i seçti
Orta sahada Behrami ve Pirlo yer alıyor. İsviçre’nin başarılı orta saha oyuncusu Behrami, Ekvador ataklarını durdurup hücumda da iyi paslar çıkartarak akıllarda kaldı ve haftanın ilk 11’de kendine yer buldu. Pirlo ilerleyen yaşına rağmen gençlere taş çıkartacak bir performansla turnuvaya başladı. İtalya’nın, İngiltere ile oynadığı maçta 90 dakika üst düzey performans sergileyen Pirlo haftanın 11’inde orta sahada kendine yer buldu.
Sağ kanatta Brezilya’nın genç oyuncusu Chelseali Oscar bulunuyor. Brezilya’nın Hırvatistan’la oynayıp 3-1 kazandığı maçta son golü mükemmel bir şekilde atıp taraftarını rahatlatmıştı.
10 numara pozisyonunda İngiliz Raheem Sterling var. İngilizlerin, İtalya’ya 2-1 kaybettiği maçta takımı adına en fazla dikkat çeken isim oldu.
Sol kanatta “Süper Hollandalı” Arjen Robben bulunuyor. Hollanda’nın, İspanya karşısındaki ezici galibiyetinde büyük pay sahibi olan Robben attığı iki gol ile şüphesiz ki taraftarın gönlünde taht kurdu.
Santrfor olarak hiç şüphesiz ki Thomas Müller ilk 11’de yer alıyor. Almanların Portekiz ile yaptığı karşılaşmada “Hattrick” yaparak izleyenlerin gözlerinin pasını sildi ve Almanlara zaferi getirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam