Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arthur Zico, Brezilyalı Paulinho'nun ciddi bir güven sorunu yaşadığını söyledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/06/2014 - 16:16 GMT+3

Brezilya’nın eski yıldızı Arthur Zico, Dünya Kupası’nda iki maçta aldığı 4 puanla başlayan Brezilya’da takımın zayıf halkasının Paulinho olduğunu düşünüyor.

Arthur Zico

Görsel kaynağı: AFP

Continental'in katkılarıyla;
The Guardian’a açıklamalarda bulunan Zico, Brezilya kadrosunda yapılması gereken değişiklik bir türlü yapılmadı: Paulinho ciddi problemler yaşıyor. Diğer oyuncuların gölgesinde kalıyor. Normalde oyunun iki yönünü de çok etkili oynayabilen bir isim ama geçirdiği başarılı sezonun ardından ritmini ve özgüvenini kaybetmiş gibi. Meksika maçında bunu gayet iyi gördük.” dedi.
Orta sahada Paulinho’nun yerini Ramires’in alabileceğini düşünen Zico, Hulk yerine de Willian’ın sağda tercih edilebileceğini belirtti.
Brezilya’nın İspanya’dan ders alarak grubun son maçında turnuvaya veda etmesi kesinleşen Kamerun’a karşı çok dikkatli olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Zico, Kamerun takım olarak sorunlarla boğuşuyor. Alex Song da cezalı durumda. Ancak bunlar Brezilya’nın işinin çok kolay olacağının bir göstergesi değil. Brezilya halen Dünya Kupası’nın en büyük favorilerinden. Ancak bu zafer için çok fazla mücadele etmeleri gerekiyor.” ifadelerini kullandı. Brezilya, 23 Haziran’da Kamerun ile karşı karşıya gelecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam