Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şili-Avustralya / ÖZET

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/06/2014 - 13:57 GMT+3

Dünya Kupası B Grubu maçı Şili ile Avustralya karşı karşıya geliyor. Müsabakaya dair aradığınız detaylar burada.

Şili-Avustralya

Görsel kaynağı: Eurosport

Şili
Son Dünya Kupası’nda son 16’yı gören Şili, bu kez daha etkili isimleri barındıran kadrosuyla Brezilya’da çıtayı yükseğe koymuş durumda. Barcelona’da forma giyen Alexis Sanchez ve Juventus’un dinamosu Arturo Vidal önderliğindeki futbolcular, İspanya ve Hollanda’nın olduğu gruptan çıkabilmek için sınırları zorlamak zorunda. Tabii ki bu hedef için ilk olarak Avustralya maçından kazasız ayrılmaları gerek. Dokuzuncu kez Dünya Kupası boy gösterecek olan Güney Amerika ülkesinde yıldız isim Arturo Vidal’in ufak bir sakatlığı bulunuyor ancak büyük ihtimal sahada olacak.
Şili-Avustralya maçınının özeti karşılaşma biter bitmez burada olacaktır.
Avustralya
İran, Japonya ve Güney Kore ile beraber Asya’yı temsil edecek dört takımdan biri olan Avustralya, bu grubun zayıf halkası. Ancak mücadeleci yapılarından ötürü asla kolay teslim olmayacaklardır. Daha önce Süper Lig’de oynayan isimlere sahip olan Avustralya’nın kaptanı Mile Jedinak, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Vidal’in oynayıp oynamyacağı fark etmez. Onlar iyi bir takım” ifadeleri kullandı.
Muhtemel 11’ler
Şili kadrosu
Avustralya kadrosu
Bahis oranları: Şili: 1.30 Beraberlik: 3.75 Avustralya: 6.25
Saat: 01:00
Yer: Arena Pantanal, Cuiaba
Yayın: TRT1
Hakem: Noumandiez Doue (Fildişi Sahili)
Takımların önceki karşılaşmaları
22.06.1974: Avustralya 0-0 Şili
Rakamların diliyle: Şili-Avustralya
-İki takım daha önce 1974 Dünya Kupası grup aşamalarında karşı karşıya gelmiş, müsabaka 0-0 sona ermişti. -1962 Dünya Kupası’nda üçüncü olan Şili, günümüze kadar yer aldığı turnuvalarda sadece iki galibiyet alabildi. (Altı beraberlik, dokuz yenilgi) -Şili, 1982, 1998 ve 2010 Dünya Kupaları’nda, finale çıkan takımlara yenildi. -Avustralya, Son 10 Dünya Kupası maçında iki galibiyet, üç beraberlik, beş yenilgi aldı. -Avustralya’nın son sekiz DK maçında oyuncuları yedi kırmızı kart gördü. -Şili, 2014 Dünya Kupası’na katılan tüm takımlardan elemelerde daha fazla gol ortalamasına sahip: 1.56 -Arturo Vidal, Güney Amerika elemelerinde beş gol kaydetti.
picture

Şili-Avustralya

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam