Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Wigan Athletic teknik direktörünü buldu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/06/2013 - 13:30 GMT+3

Wigan Athletic, Owen Coyle'un yeni teknik direktörleri olduğunu açıkladı.

Owen Coyle

Görsel kaynağı: Reuters

Ekim ayında Bolton'dan kovulan Owen Coyle, Wigan Athletic ile anlaştı. Roberto Martinez'in Wigan'dan ayrılmasından sonra boş kalan teknik direktörlük görevini alan Coyle için kulüp yetkilileri yaptığı açıklamada anlaştıklarından çok memnun olduklarını, Wigan'ın 37. teknik direktörünün işine derhal başlayacağını söyledi.
İngiltere Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Steve McClaren da olası teknik direktörlerden biriydi ama Wigan başkanı David Whelan, Burnley'i 2009 yılında Premier Lig'e çıkaran teknik direktörü tercih etti. Burnley'i Premier Lig'e çıkararak büyük başarı elde ettiğini, Bolton'la aynı başarıyı elde edemese bile futbolda böyle şanssızlıklar olduğunu belirtti.
Wigan'ın orta saha oyuncusu James McArthur, Coyle'un takımın başına geçmesinden memnun. Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Owen Coyle'un gelmesinden mutluyum, yine bir İskoç teknik direktör. Umarım bütün takım onunla uyum sağlayıp başarıya ulaşırız" dedi.
46 yaşındaki teknik direktörün ilk hedefi yeni takımı Wigan'ı tekrar Premier Lig'e çıkarmak olacak ama bir yandan da takımın ilk defa mücadele edeceği Avrupa Ligi'nde başarı elde etmeye çalışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam