Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Belçika'da antrenman iptal

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/03/2016 - 13:02 GMT+2

Belçika Futbol Federasyonu, bu sabah Brüksel'de yapılan terör saldırılarında hayatını kaybeden kurbanlar için milli takım antrenmanını iptal ettiğini duyurdu.

Belgium's national football team players pose before the friendly football match between Belgium and Italy, at the King Baudouin Stadium, on November 13, 2015 i

Görsel kaynağı: AFP

29 Mart'ta Brüksel'deki King Baudouin Stadyumu'nda Portekiz ile karşılaşacak olan Belçika2nın bu maçı iptal etmesi tahmin ediliyor. Bu sabah Brüksel'de havalimanı ve metroda gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından önümüzdeki hafta Salı günü oynanacak karşılaşmanın olası bir saldırı tehdidi altında olduğu şimdiden Belçika basınında konuşulmaya başlandı.
Portekiz Milli Takımı'nda yer alan Nani, Quaresma ve Bruno Alves'in de Belçika-Portekiz maçının iptali durumunda takımlarına daha erken dönmesi söz konusu.
Belçika'dan mesaj
Belçika Futbol Milli Takımı'nın resmi Twitter hesabı ''BelgianRedDevils'' yayınladığı mesajla böyle bir günde futbolun bir önemi olmadığını hatırlatarak, ''Birlikteyiz, tüm düşüncelerimiz terör kurbanlarıyla. Bugün futbol önemli değil, antrenman iptal.'' tweetini attı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam