Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fatih Terim: Zor bir gruptayız

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 03/03/2014 - 20:32 GMT+2

A Milli Takım Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çarşamba günü İsveç'le oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim

Görsel kaynağı: Eurosport

A Milli Takım Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çarşamba günü İsveç'le oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.
A Milli Takım'ın Çarşamba günü İsveç'le oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Önemli bir maç oynayacağız. İsveç güçlü bir rakip. Euro 2016 kurasında soğuk ülkeleri gördüğümüzde İsveç'le aldığımız maçın önemini daha iyi anladık, bu açıdan sınav niteliği taşıyacak. Her hazırlık maçı bizim için önemli ümit ediyorum ki iyi bir sonuçla ayrılacağız." ifadelerini kullandı.
"Zor bir gruptayız"
Euro 2016 grupları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Fatih Terim, "Uzak ve soğuk iklimde bulunan ülkelerle eşleştik. Yaklaşık 20 bin km'ye yakın bir yol katedeceğiz. Çok uzun yıllardır grubumuzda yer almayan İzlanda, Çek Cumhuriyeti ne olursa olsun iyi bir takım, en son Euro 2008'de karşılaşmıştık. Hollanda'yı zaten söylememize gerek yok, grubumuzun en önemli takımlarının başında geliyor. Kazakistan'da bizim kardeşlerimizin olduğu, 5-6 saatlik bir mesafedeki ülke. Buralara gideceğiz, bu yönden baktığımızda çetin bir grup diyorum. Ümit ederim, Avrupa Şampiyonası'na direkt gideriz, bunu hakediyoruz. O güzel günlere yeniden dönmek istiyoruz. Umarız 2008'deki gibi unutulmaz bir turnuva yaşarız, yaşatırız" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam