İzlanda'yı Portekiz de yıkamadı

Portekiz ve İzlanda'nın karşılaşması 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Nani'nin golüne Bjarnason ile cevap veren İzlanda, tarihindeki ilk maçtan puanla ayrıldı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

F Grubu'nda oynanan Portekiz-İzlanda maçıyla beraber gruplardaki ilk maçlar sona erdi. Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda yer alan İzlanda, Nani'nin 31. dakikada attığı gole Bjarnason'un 51. dakikadaki agolüyle karşılık vererek turnuvaya puanla başladı.
''Maçın adamı'' Nani'den tarihi golMaçın 31. dakikasında rakip fileleri havalındıran Nani, kariyerinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda gol atmayı başardı. Ancak bu golün turnuva tarihi açısından daha büyük bir önemi vardı. Nani'nin attığı gol, Avrupa Şampiyonaları tarihinin 600. golü olma özelliğini taşıyor.
Portekiz'in tek golünü atan Nani, maçın ardından gazetecilerin oylarıyla ''Maçın adamı'' seçildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam