Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Benitez: Burada ne yaptığımı biliyorum

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/01/2013 - 12:07 GMT+2

FA Kupası’nda Brentford ile 2-2 berabere kalan Chelsea’de eleştirilerin odağı olan teknik direktör Rafael Benitez, kendini savundu.

Chelsea manager Rafael Benitez against Fulham (AFP)

Görsel kaynağı: Eurosport

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, FA Kupası 4. tur maçında 1. Lig’de mücadele eden Brentford ile karşılaştı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak tur atlama şansını Stampford Bridge’e bıraktı. Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Rafael Benitez, takımın ihtiyaçlarına ve maçta yaptığı değişikliklerle oyunu değiştirdiğine dikkat çekti:
“İkinci yarının başında Juan Mata’yı sahaya sürerek oyunu değiştirebileceğimi düşündüm. Daha sonra Azpilicueta ve Demba Ba değişiklikleri ile de momentumu lehimize çevirmeyi başardım. Çünkü bana yöneltilen eleştirilerin aksine burada ne yaptığımı biliyorum. Ama aşikâr olan bir şey var ki transfer yapmamız gerekiyor. Sakat durumda olan ve Afrika Uluslar Kupası’na giden oyuncu sayımız fazla. Bu süreçte bazı oyuncularımızı hiç dinlendiremiyoruz ve bu da istemediğimiz sonuçlar almamıza sebep oluyor. Transfer sezonu kapanmadan yönetimden bazı atılımlar konularda ısrarcı olacağım.”
Premier Lig'de çarşamba akşamı Reading ile karşılaşacak olan Chelsea, 23. hafta maçları sonunda 45 puanla üçüncü sirada bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam