Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Leonardo'yu anlamıyorum"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/01/2012 - 12:16 GMT+2

Arjantinli efsanevi futbol adamı Diego Maradona, Paris Saint Germain'in sportif direktörü Leonardo'yu eleştirdi ve Brezilyalının ne yaptığını anlamadığını söyledi.

Maradona

Görsel kaynağı: Eurosport

Birleşik Arap Emirlikleri'nin El Vasl takımının teknik direktörü Maradona, Canal Plus'a yaptığı açıklamada, ''Leonardo'yu anlayamıyorum. Milan'dan Inter'e geçtiğinde de anlayamamıştım. Bugün PSG'de ne yaptığını da anlamıyorum. Futbolcu mu, antrenör mü, menajer mi, petrolcü mü diye kendime soruyorum ama anlamıyorum'' dedi.
Futbolda günümüzde lobi yapmayı bilmenin kazandırdığını söyleyen Maradona, Leonardo'nun tutumunu onaylamadığını söyledi.
Maradona, ''Bugüne kadar, futbolda böyle tavırlar görmüyorduk. Bu olmaz. Milan'dan Inter'e gitmek, Boca'dan River'a gitmek gibidir. İhanettir. İhanet edenler hâlâ oradalar ve PSG'dekiler gibi çok parası olanlarla sözleşmeler imzalıyorlar. Bu durumda haksız olan benim, haklı olan da Leonardo'' dedi.
Leonardo: Artık Messi var
Leonardo, basına yaptığı açıklamada Maradona'ya kısa bir yanıt verdi. Leonardo, ''Biliyorsunuz ben de anlamıyorum. Maradona haklı, bu böyle. O, gelmiş geçmiş en iyi 3. futbolcu, çünkü artık Messi var ve o en iyisi'' dedi.
Katarlı bir grup, geçen yıl PSG'nin hisselerinin büyük bölümünü satın almış, Leonardo 13 Temmuz'da takımın sportif direktörlüğüne getirilmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam