Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

PSG son nefeste

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/02/2012 - 00:53 GMT+2

Fransa Ligi’nin zirvesindeki iki takım PSG ve Montpellier’in mücadelesinde kazanan çıkmazken her iki devrenin sonunda atılan karşılıklı goller skoru belirledi.

PSG Montpellier

Görsel kaynağı: AFP

Karşılaşmaya lider olarak çıkan ev sahibi rakibi karşısında daha etkili bir futbolla maça başlayan Montpellier ilk 10 dakikada Utaka ve Giroud’la rakip kalede etkili oldu. Ev sahibi ilerleyen dakikalarda oyundaki dengeyi kurarken Gameiro ve Jeremy Menez’in uzaktan şutlarında ise kaleyi bulamadı.
Devrenin bitimine dört dakika kala ise Nene’nin pasını Alex’in filelere göndermesi ile öne geçmeyi başardı fakat bu üstünlüğünü sadece beş dakika koruyabildi. Hilton getirdiği topu Belhanda filere göndererek ilk devrenin skorunu 1-1 olarak ilan etti.
İkinci yarıya da hızlı giren Montpellier, Belhanda ile gole yaklaşırken bu oyuncunun uzaktan sert şutu az farkla auta çıktı. Kazananın haftayı lider tamamlayacağı maçın bitimine sekiz dakika kala Giroud ile öne geçen konuk takım oldu. Bu kez geriden gelen PSG, Hoarau ile skoru 88’de eşitledi. Kalan dakikalardan başka gol çıkmayınca PSG haftayı lider tamamlarken Montpellier’in bir puan geriden takibi sürdü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam