Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fransa Ligi - David Beckham: Hızımdan bir şey kaybetmedim

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 31/01/2013 - 21:32 GMT+2

Fransız devi Paris Saint-Germain’e transfer olan David Beckham, hızından bir şey kaybetmediğini, zaten hiçbir zaman hızlı olmadığını söyledi.

Ligue 1 2012/2013 PSG Beckham

Görsel kaynağı: AFP

37 yaşındaki yıldız oyuncu, “Eşim ve çocuklarım İngiltere’de kalmaya devam edecekler. Okul onlar için önemli. Uzun bir süredir bu transfer için konuşuyoruz. Sonunda gerçekleştiği için çok mutluyum” dedi.

Pek çok kulüpten teklif aldığını vurgulayan Beckham, “Çok şanslı olduğumu söyleyebilirim. 37 yaşımda kariyerimin geri kalanından daha fazla teklif aldım. Paris’i seçme nedenim kulübün ne yapmak istediğini anlamama oldu” şeklinde konuştu.

Formunu kaybetmediğini söyleyen yıdız kanat, “Halen fitim. 21 yaşında olduğu gibi koşabiliyorum. Hızımdan bir şey kaybetmedim. Zaten hiçbir zaman da hızlı bir oyunu olmamıştım” ifadelerini kullandı.

Premier Lig’e dönme ihtimali sorulan Beckham, “İngiltere’den pek çok teklif vardı. Ama daha öne söylediğim gibi Manchester United’da geçirdiğim zamandan sonra başka bir takımla Premier Lig’de mücadele etmek istemedim” dedi.

PSG’de serbest vuruşları Ibrahimovic mi kullanacak yoksa siz mi diye sorulan İngiliz futbolcu, “Ibra benden daha büyük bir oyuncu. Serbest vuruşları o kullanacak diyebiliriz. Onu uzun yıllardır seyrediyorum. Tarihin en iyisi olmak için potansiyeli var” diyerek cevap verdi.

Takımdaki en yaşlı oyuncu olmasının problem teşkil etmediğini söyleyen Beckham, "Burada gençlere bir şeyler katabilirsem bu beni çok mutlu eder. Her maça ilk 11 başlamayı düşünmüyorum. Formam için savaşmalıyım" şeklinde konuştu.

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam