Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

zlaan ıbrahimovic isvec medya basin toplantisi elestiri

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/10/2012 - 18:04 GMT+3

İsveç Milli Takımı’nın basın toplantısında sert açıklamalarda bulunan Zlatan Ibrahimovic, ülke medyasını yerden yere vurdu.

Paris St Germain's Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates after scoring the first goal for the team during their French Ligue 1 soccer match against Olympique Marseille at the Velodrome Stadium in Marseille, October 7, 2012. (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

2014 Dünya Kupası Elemeleri C Grubu’nda yer alan İsveç, ilk karşılaşmada Kazakistan’ı 2-0 mağlup etmişti. Bu maçın ardından milli takımı eleştirilerde bulunan İsveç medyasına, Ibrahimovic’ten cevap geldi.
Faroe maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ibra, “Kendi oyunumuzu oynuyoruz ve farklı bir yol izliyoruz. Sizin beklediğiniz tek şey ise bir veya iki maç kötü gitmemiz.” dedi.
Bu sezon başında Milan’dan PSG’ye transfer olan golcü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:
“Önce bizi yüceltecekseniz ki mahvedebilin. Medya dediğiniz zaten böyle çalışıyor. Beni de siz büyüttünüz ama yıkamayacaksınız. Yazdıklarınızın %95’i uydurma, kalan %2,5 olanlar ve %2,5 doğrular. Bu Fransa’da da böyle. Bu yüzden gazetelere para vermiyorum.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam