Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

zlatan ibrahimovic

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/10/2012 - 09:24 GMT+3

PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Eurogoals'e açıklamalarda bulundu.

Zlatan Ibrahimovic kann eine Menge am Ball. Er selbst weiß das am besten...

Görsel kaynağı: AFP

Röportajın tamamını pazartesi akşamı 19.30'da Eurosport ekranlarında izleyebilirsiniz.
PSG’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Porto hakkında:
“Porto çok güçlü bir takım, Dinamo Kiev’den daha güçlü. Çok heyecanlı bir karşılaşma olacak. Takımınızın seviyesini görmek için Şampiyonlar Ligi’nde tam da oynamak isteyeceğiniz bir maç.”
Çarşamba günkü doğum günü hakkında:
“Özel bir gün, bir yaş daha alacağım. Ama şarap gibi hissediyorum. Yaşlandıkça daha iyi oluyorum. Umarım o akşam Porto karşısında iyi bir sonuç alarak kendime güzel bir hediye vermek istiyorum.”
Milan – PSG karşılaştırması:
“Bence bu takım Milan’dan daha güçlü. Buraya geliş nedenlerimden biri de bu. Bu takım benimle, Thiago Silva ve kaliteli diğer oyuncular ile daha iyiye gidiyor. Bu sırada da Milan kaliteli oyuncular kaybetti. Paris’in Avrupa’daki en güçlü takımlardan birine sahip olması rüyasına inanıyorum. Bunun için önce kazanma alışkanlığı edinmeliyiz.”
Bu sene kaç gol atar?
“Her yıl istatistiklerimi geliştirmenin peşindeyim. Geçen sezın Milan’da toplam 35 gol attım. Bu yıl daha iyi yapmaya çalışacağım. Ama en önemli olan bir şey bu. Öncelik takımım ile kupalar kazanmak.”
Neymar hakkında:
“Müthiş bir yetenek. Hızlı, teknik, çok gol atıyor ve futboldan zevk alıyor. Ama onu burada görmek istiyoruz çünkü Brezilya çok uzak.
Altın Top ödülü:
“Bireysel olarak Messi müthiş bir yıl geçirdi ancak takımıyla pek bir başarı elde edemedi. Altın Top’u zaten üç kez kazanmış durumda. Yani her yıl kazanmaya devam ederse diğer futbolcular için zor olur. O yüzden bırakalım da başka biri kazansın bu sefer.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam