Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ibrahimovic futbolu Celtic'te bırakmak istiyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 29/12/2013 - 17:55 GMT+2

İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, kariyerini Celtic formasıyla tamamlamak istediğini açıkladı.

Paris Saint Germain's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring a penalty during their French Ligue 1 soccer match against Olympique Marseille at the Velodrome stadium in Marseille October 6, 2013. (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Gösterdiği müthiş performansla Paris Saint-Germain'i taşıyan isimlerden olan Zlatan Ibrahimovic, kariyerini İskoçya'nın Celtic takımında noktalamak istediğini açıkladı.
Ibrahimovic'in bu arzusunun arkasındaki isim ise vatandaşı Henrik Larsson. 1997-2004 yılları arasında Celtic'te top koşturan Larsson, daha sonra iki yıl Barcelona forması giymişti. Larsson ile aynı dönemde olmasa da bir süre Barcelona'da oynayan Ibrahimovic, vatandaşı ve Celtic'te oynama isteği hakkında şu sözlerle konuştu:
"Celtic büyük bir geleneğe sahip ve her üst düzey futbolcunun kariyerini bitirmek isteyeceği bir kulüp. Her hafta o müthiş taraftarların önüne çıkmaya nasıl hayır diyebilirsiniz? Henrik Avrupa'nın herhangi bir takımında oynayabilecek kadar iyiydi, fakat neden Celtic Park'ta bu kadar uzun kalmayı seçtiğini çok iyi anlıyorum."
picture

Henrik Larsson - Zlatan Ibrahimovic

Görsel kaynağı: Reuters

Her ne kadar Zlatan bir gün Celtic'te oynamak istediğini söylese de, PSG ile yakın zamanda yeni bir kontrat yapan yıldızın yolu kısa süre içinde İskoçya'ya düşmeyecek gibi gözüküyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam