Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fransa Ligue 1: Marsilya 2-3 Paris Saint-Germain

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 06/04/2015 - 00:15 GMT+3

Fransa Ligi'nde liderle en yakın takipçilerinden birini karşı karşıya getiren mücadelede PSG, Marsiya deplasmanından 3 puanla döndü ve zirvede Lyon'la birlikte kaldı.

Paris Saint-Germain's French midfielder Blaise Matuidi (C) celebrates with teammates after scoring a goal during the French L1 football match between Marseille (OM) and Paris (PSG) on April 5, 2015 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France

Görsel kaynağı: AFP

Fransa Ligue 1'de haftanın maçında kazanan lider Paris Saint-Germain oldu.
Marsilya'nın ev sahibi olduğu Velodrome'da oynanan mücadelede açılışı Marsilya yaptı. Andre-Pierre Gignac'ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçen Marsilya'ya PSG'nin cevabı gecikmedi. 35'te Matuidi harika bir golle maça dengeyi getirdi. 42'de savunmanın arasına sızan Gignac, takımını 1 kez daha öne geçirdi ve ilk yarı Marsilya'nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
picture

tifo marseille OM PSG

Görsel kaynağı: Eurosport

İkinci yarıda ise roller değişti ve oyunda PSG hakimiyeti başladı. 49'da Marquinhos ile maça bir kez daha dengeyi getiren PSG, 2 dakika sonra topa Ibrahimovic'ten önce dokunmak isteyen Morel, topu kendi ağlarına gönderdi ve PSG maçta öne geçti.
Üstünlüğünü 90 dakika sonuna kadar taşıyan başkent takımı, 3 puanı hanesine yazdırıp, Marsilya ile arasındaki puan farkını da 5'e çıkartıp, rakibini yarış dışına attı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam