Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

PSG'den Fabinho operasyonu

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 30/06/2017 - 09:39 GMT+3

Ligue 1'de şampiyonluğu Monaco'ya kaptıran PSG, rakibinin en büyük silahlarından Fabinho'yu kadrosuna katmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Will Fabinho wave goodbye to Monaco this summer?

Görsel kaynağı: PA Sport

107 gol atarak Ligue 1'de tarihi bir şampiyonluğa imza atan Monaco'nun sezon boyunca en istikrarlı isimlerinin başında Brezilyalı orta saha Fabinho geliyordu.
Kırmızı beyazlıların kadrosunda birçok isim Avrupa devlerinin hedefinde. Bernardo Silva'nın Manchester City'ye gitmesinin ardından Kylian Mbappe, Thomas Lemar ve Tiemoue Bakayoko gibi isimler için her gün yeni teklif geliyor. Monaco'nun zirve yarışındaki rakibi PSG ise Mbappe'nin ardından Fabinho'ya da göz dikti.
L'Equipe gazetesinin haberine göre; Paris ekibinin sportif direktörü Antero Henrique, 23 yaşındaki futbolcu ve yakın çevresiyle ilk görüşmeyi yaparken, Brezilyalıdan olumlu yanıt aldı.
Blaise Matuidi ve Thiago Motta ile yolları ayırmayı planlayan PSG, Fabinho için 50 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardı. Genç orta sahanın Juventus ve Manchester United'ın da listesinde olduğu öne sürülse de, henüz söz konusu ekiplerden Monaco'ya ulaşmış bir teklif yok. Fabinho için Fransız ekibinin kapısını çalan tek takım Atletico Madrid. Ocak 2018'e kadar transfer yasağı bulunan İspanyol ekibinin transfer için 35 milyon euro'luk teklif yaptığı öne sürülüyor.
Geride kalan sezonda 55 maça çıkan Fabinho, 12 gol ve 6 asistle takımına büyük katkı sağladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam