Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lukaku açılışı yaptı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 18/07/2017 - 10:52 GMT+3

Manchester United'ın flaş transferi, yeni takımıyla ilk golünü attı.

Romelu Lukaku in action.

Görsel kaynağı: Eurosport

Manchester United'ın yaz transfer döneminde 85 milyon euroya transfer ettiği Romelu Lukaku, yeni takımının formasıyla ilk golünü Real Salt Lake ile oynanan hazırlık maçında kaydetti.
ABD kampı kapsamında çıktığı ikinci maçta Utah temsilcisiyle karşılaşan kırmızı şeytanlar, 23. dakikada Luis Silva'nın golüyle geri düştü. 6 dakika sonra Henrikh Mkhitaryan ile maça dengeyi getiren Jose Mourinho'nun ekibi, 38. dakikada yeni transfer Lukaku'nun golüyle öne geçti.
68. dakikada Antonio Valencia'nın doğrudan kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlayan Manchester United, buna rağmen karşılaşmadan 2-1 ayrılmayı başardı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Lukaku'nun attığı golden ziyade sahada gösterdiği mücadeleye vurgu yaptı. Belçikalı golcünün sahada çok çalıştığını belirten Mourinho, "Onun sahada sarf ettiği eforu görüyorum. Sırtı kaleye dönük olsa da rakiple çok iyi mücadele ediyor ve ileride baskı yapıyor. Açıkçası Lukaku'nun attığı golün benim için bir önemi yok ancak onun adına mutluluk duydum." ifadelerini kullandı.
Manchester United ABD'deki üçüncü maçında 21 Temmuz Cuma TSİ 04.30'da ezeli rakibi Manchester City ile karşı karşıya gelecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam