Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray U21 ile sahaya çıkacak!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 25/08/2015 - 16:06 GMT+3

TT Arena'da Osmanlıspor'a yenilen Galatasaray'da planlar değişti. Edirnespor'la yarın Edirne'de özel bir maç oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, mücadeleye U21 takımı ile çıkma kararı aldı.

Galatasaray-Neuzugang Podolski (li.) im Spiel gegen Osmanlispor

Görsel kaynağı: Imago

Süper Lig'in ikinci haftasında hem de taraftarı önünde Osmanlıspor'a kaybeden Sarı-Kırmızılılar, hafta içi programında değişikliğe gitti. 2-1 kaybedilen karşılaşma sonrası, Edirnespor'la yarın Edirne'de oynanacak hazırlık maçına asların götürülmemesi kararı alındı.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kurmaylarıyla yaptığı görüşme sonrası bu yönde bir karar aldığı ifade edildi. U21 takımının, A takımda yeterince şans bulamayan birkaç isimle takviye edeceği ifade edildi.
Hamzaoğlu gidiyor
Yıldızların İstanbul'da kalarak, yardımcı antrenörler gözetiminde idmanlarını sürdüreceği, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ise daha önce söz verdiği için Edirne'ye gideceği ancak tribünde olacağı öğrenildi.
Sarı-Kırmızılı ekip, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirnespor'la yarın saat 17.30'da 25 Kasım Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam