Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hazırlık maçı: Olympiakos 2-1 Beşiktaş (MAÇ ÖZETİ)

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/08/2015 - 23:03 GMT+3

Beşiktaş son hazırlık karşılaşmasında Olympiakos'a 2-1 mağlup oldu. Olympiakos - Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri Eurosport Türkiye'de.

Olympiakos - Beşiktaş (Mario Gomez)

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Süper Lig öncesi son provasını son Yunanistan şampiyonu Olympiakos deplasmanında gerçekleştiren Beşiktaş sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Olympiakos - Beşiktaş maçının geniş özeti, golleri ve maçın tüm detayları burada.
Karşılaşmanın ilk bölümlerinde iki takım da oyuna ağırlıklarını koyamasa da, kaleye daha yakın olan taraf ev sahibi Olympiakos'tu.
Quaresma ve Gökhan Töre ile kanatlardan etkili olmak isteyen Beşiktaş ise Mario Gomez ile gole çok yaklaşsa da Alman yıldızın kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Olympiakos file bekçisi başarılı bir müdahale ile golü kurtardı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlik ile sonuçlandı.
İkinci yarıya Beşiktaş Tosic - Motta değişikliği ile başlarken Olympiakos 3 oyuncu birden değiştirdi.
Karşılaşmada dakikalar 59'u gösterirken ise ev sahibinin golü geldi. Sağ kanattan ceza alanı içine yapılan ortada topu ağlara gönderen Finnbogason, kırmızı beyazlıları 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Golün ardından Beşiktaş'ta Mario Gomez, Quaresma ve Gökhan Töre oyun alanı kenarına alınırken, bu 3 oyuncunun yerine oyuna Cenk Tosun, Olcay ve Kerim Frei dahil oldu. Son yarım saatlik dilim sık sık oyuncu değişiklikleri nedeniyle duraklarken, Beşiktaş'ın beraberlik arayışları son bölüme kadar sonuç vermedi.
87. dakikada Necip Uysal sol kanattan kullanılan kornerde şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve maça beraberliği getirdi.
Golden iki dakika sonra Beşiktaş ceza sahası içinde rakibini düşüren Ramon Motta penaltıya sebebiyet verirken, topun başına gelen Fuster 90. dakikada Olympiakos'yu 2-1 öne geçirdi ve karşılaşma 2-1 Olympiakos üstünlüğü ile sona erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam