Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hazırlık maçı: Beşiktaş 0-2 Sturm Graz (MAÇ ÖZETİ)

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/07/2015 - 22:54 GMT+3

Hazırlık karşılaşmasında Sturm Graz ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın geniş özetini ve gollerini Eurosport Türkiye farkıyla izleyin.

Pedro Franco ve Dusko Tosic - Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Avusturya ekibi Sturm Graz ile karşılaştı. Beşiktaş sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Bu sezon ilk hazırlık maçına Sturm Graz karşısında çıkan Beşiktaş'ta yeni transferler Andreas Beck ve Dusko Tosic ilk 11'de sahaya çıktı.
Bu hafta Avusturya Ligi'nin başlamasından dolayı daha hazır bir görüntü sergileyen Sturm Graz mücadeleye hızlı başladı. Beşiktaş Mustafa Pektemek ile ilk yarıda üç net pozisyona girmesine rağmen golü bulamadı.
Karşılaşmanın 36. dakikasında Sturm Graz serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Anel Hadzic Sturm Graz takımını öne geçiren golü atan isim oldu.
Beşiktaş - Sturm Graz Dusko Tosic
İlk yarısı Sturm Graz'ın üstünlüğü ile geçilen mücadelenin ikinci 45 dakikasında Serdar Kurtuluş, Atiba, Ramon Motta, İsmail, Gökhan Töre ve Ersan Adem Gülüm oyuna dahil oldu. Beşiktaş kanatlardan pozisyon yaratmaya çalışmasına rağmen istediği golü bulamadı.
Sturm Graz maçın 71. dakikasında ise Klaric'in attığı gol ile skoru 2-0'a getirdi. Bu gol ayrıca maçı tayin eden gol oldu ve Beşiktaş ilk hazırlık mücadelesinde sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Takım arkadaşları Tolgay Arslan'ı unutmadı
Sturm Graz ile hazırlık maçına çıkan Beşiktaş'ta futbolcular Tolgay Arslan'a jest yaptı.
Almanya'daki kamp sırasında girdiği bir pozisyon sonrasında sakatlanan Tolgay Arslan'ın 6 ay sahalardan uzak kalacak olması bütün Beşiktaşlıları üzmüştü. Sturm Graz maçı öncesinde ise Beşiktaşlı futbolcular üzerinde Tolgay'ın numarasının yazısı olduğu formayla poz verdi.
Tolgay Arslan - Beşiktaş
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam