Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bu maçı kim yönetti?

Eurosport Türkiye

Güncellendi 12/01/2016 - 16:14 GMT+2

TFF, Antalya'da manipülasyon iddiaları olan Wehen-Mönchengladbach II maçına izin verilmediğini, hakem atanmadığını, Alican Soydal'ın maçı yönetmediğini açıkladı

Hakem jenerik

Görsel kaynağı: Eurosport

Antalya'da oynanan ve manipülasyon iddiaları öne sürülen Wehen Wiesbaden-Mönchengladbach II hazırlık maçı hakkında Türkiye Futbol Federasyonu açıklama yayınladı: "İddiaya konu olan Wehen Wiesbaden ile Mönchengladbach II arasında oynanan müsabakaya Federasyonumuz tarafından izin verilmemiş, hakem ataması yapılmamış ve ilgili müsabakaya izin verilmediği bilgisi UEFA ve FIFA'yla paylaşılmıştır. Hakemimiz Alican Soydal yukarıda bahsi geçen müsabakada görev almamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu olarak ilgili müsabakayla ilgili tüm bilgi ve belgelerin UEFA ve FIFA'yla paylaşıldığını kamuoyunun bilgilerine arz ederiz."
Yine mi sahte hakem?
Alman basınında maçla ilgili haberlerde TFF Bölgesel Hakemi Ali Can Soydal'ın maçı yönettiği ve tartışmalı iki penaltı kararı verdiği belirtilmiş, 3-1 biten maçta belli bir gol sayısı üzerine Asya'dan 6 haneli bahisler yapıldığı öne sürülmüştü. 2012'de yine Antalya'da oynanan Werder Bremen-Alkmaar hazırlık maçında da benzer bir olay yaşanmıştı. Maçı yönettiği ifade edilen Bulgar Raicho Raitschew, daha sonra o tarihlerde Bulgaristan'da tedavi gördüğünü açıklamış ve karşılaşmayı yöneten kişinin hakem lisansı geri alınmış Latschesar Ionow olduğu ortaya çıkmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam