Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray güven tazeledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/08/2015 - 08:53 GMT+3

Bernabeu Kupası’nda Real Madrid’e konuk olan 3 kupalı şampiyon Galatasaray, sergilediği futbolla alkışlandı. Devreyi geride kapayan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda Sneijder’in şık golüyle toparlandı. Ancak fileleri bulan Marcelo, geceyi noktaladı

Galatasaray - Real Madrid

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Santiago Bernabeu Kupası'nı Real Madrid'e kaptırdı fakat oynadığ futbolla umut aşıladı.
Sivasspor maçındaki performansı ile korkutan Galatasaray, Chedjou, Burak ve Melo'dan yoksun gittiği Madrid'de güvenini geri kazandı. Yeni transferler Jose Rodriguez ve Lionel Carole'ün ilgi çektiği takımda gol Sneijder'den geldi. Real Madrid ise sahaya as kadrosu ile çıktı. Başta Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale olmak üzere Sergio Ramos, Modric, James, Kroos ve Marcelo gibi as kadroda şans bulan oyuncular forma giydi.
Maçın 16. dakikasında Isco'nun kullandığı kornerde boşta kalan nacho Real Madrid'i öne geçirirken, devre de bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda 53. dakikada Podolski'nin pası ile ceza sahasında topu alan Sneijder, şık bir şekilde topu soluna atıp zekice bir vuruş ile kaleyi buldu ve eşitliği sağladı. Maçın son golü Marcelo'dan bireysel beceri ile geldi. Neredeyse tüm defansı çalımlayan Brezilyalı sol bek Marcelo, skoru 2-1'e getirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam